Новини
Бізнес

У Хмельницькому вирішували, де і чим можна торгувати на вулиці

У міськраді визначились із місцями, де будуть проводити ярмарки.
Учора, 24 січня, у Хмельницькій міськраді представили перелік місць, для проведення ярмарків. Зокрема, визначились із товарами, місцями їх реалізації та термінами роботи. Проект, у якому зазначений перелік, мають затвердити депутати на сесії.

“В кількох мікрорайонах міста відбуваються ярмаки. Відомий на вулиці Прибузькій, ярмарок з продажу квітів перед 8 березня біля “Дитячого світу”. На Проскурівській ми дозволили ярмарки, але маємо на меті підтримати людей, які своїми руками виробляють унікальні речі. Це може бути продукція — молоко, сири, мед, ковбаси, або хендмейд. Щоб це не були якісь китайські перепродані товари”, – зазначає заступник міського голови Володимир Гончарук.

За словами посадовця, сільськогосподарські ярмарки планують проводити на Зарічанській і Прибузькій, новорічний – біля кінотеатру Шевченка. Шкільний і квітковий ярмарки розташуються біля «Дитячого світу», книжковий – у парку ім. І.Франка та парк у ім. М.Чекмана. Ярмарок на Майдані Незалежності дозволятимуть у державні святкові дні, а фестивалі будуть проводити згідно рішення виконкому.

Джерело: “Є”

Автор: Алла Самойленко