Новини
Інфраструктура

Досвід Кам’янця з енергозбереження переймає Бердянськ

У рамках проекту «Разом до енергоефективного майбутнього» сьогодні в Кам’янці-Подільському перебуває делегація з Бердянська.

Начальник відділу інвестицій та міжнародної діяльності Наталя Криворучко й інженер відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради, голова ГО «Інститут суспільних ініціатив» запорізького філіалу Олександр Пилипенко прибули до нашого міста з метою обміну досвідом у сфері енергозбереження.

Як зазначила пані Наталя, і Бердянськ, і Кам’янець-Подільський є підписантами Угоди мерів. «У нашому місті, відповідно до цієї ініціативи, зроблено чимало. Однак досвіду Кам’янця у підвищенні енергоефективності можна лише позаздрити і повчитися», – констатувала вона.

Під час зустрічі гостей заступник міського голови Сергій Бабій передав їм вітання від мера, після чого у відповідь на сказане делегатами поінформував про ті енергоефективні проекти, які сьогодні реалізуються в нашому місті. Зокрема, перехід на альтернативні види палива і відмову від газу, а також дію програми «Теплий дім». Практичний результат цих проектів колеги із Бердянська побачили під час робочої екскурсії містом.

Автор: Алла Самойленко