Новини
Суспільство

У квітні чоловіків з Хмельниччини покличуть на строкову службу

Під час весняного призову з Хмельницької області до війська покличуть більше тисячі чоловіків, віком від 20 до 27 років. В обласному військкоматі кажуть, перша відправка строковиків відбудеться вже 5 квітня.

Як розповів обласний військовий комісар Сергій Присяжнюк, юнаки спочатку потраплять у навчальні центри. А вже після підготовки – у небойові частини. Дехто зможе навіть залишитися на території області. Одну частину строковиків готуватимуть в навчальному  центрі «Десна» на Чернігівщині, іншу – в Києві.

«До лав Збройних сил призвуть громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 20 років, та тих, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу. Як і раніше, військовослужбовців строкової служби у зону антитерористичної  операції відправляти не будуть», – наголошує Сергій Присяжнюк.

Як додає воєнком, призовники потраплять на службу до Збройних сил України, Нацгвардії, Держспецслужби транспорту. Триватиме весняний призов юнаків до 25 травня.

Автор: Тетяна Новак