Новини
Кримінал

На Хмельниччині поліція розшукує підозрюваного у вбивстві 38-річного чоловіка

Тіло невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті 14 березня вранці виявили мешканці села Юрківці Чемеровецького району і викликали поліцію.

Як встановили правоохоронці, загиблим був 38-річний мешканець обласного центру. Також їм вдалося з‘ясувати, що незадовго до смерті він пересувався на власному автомобілі «Пежо Партнер», якого ніде поруч з місцем злочину виявлено не було.

У зв‘язку з цим в області оголосили план перехоплення та усіх працівників зорієнтували на пошуки зниклого транспортного засобу. За кілька годин після початку операції слідчо-оперативна група Ярмолинецького відділу поліції, яка поверталася з чергового виклику, у лісосмузі за селом Правдівкапомітила автомобіль схожий на той, про який йшлося в орієнтуванні. Правоохоронці вирішили його перевірити і не помилилися — це була машина загиблого, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України — навмисне вбивство, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Поліція веде пошуки підозрюваного.

Автор: Тетяна Новак