Новини
Культура

У Кам’янці пройде Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв

Паралельно із відкриттям туристичного сезону у Кам’янці 21-23 квітня проходитиме Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв “Перлина Поділля”.

Як повідомляють організатори, основна мета заходу – пошук, виявлення і заохочення талантів у всіх видах естрадних мистецтв, просування кращих з них на найпрестижніші майданчики і телеканали країни, популяризація сучасної української пісні серед дітей та молоді України та за її межами.
До участі в фестивалі-конкурсі запрошуються творчі колективи, солісти, ансамблі всіх жанрів і напрямів (вокал, хореографія, циркове мистецтво, інструментальне мистецтво, художнє мистецтво, театр моди), молоді дизайнери-модельєри, моделі, дитячі та молодіжні студії та театри моди, а також будь-які дитячо-юнацькі, молодіжні, студентські  театральні колективи
Цього року оцінюватимуть учасників український танцівник, суддя телевізійних проектів «Танцюють всі» та «Україна має талант» Влад Яма, україно-венесуельський хореограф та співак, засновник шоу-балету «Rumbero’s» Амадор Лопес, учасник шоу «Х-фактора» Роман Веремейчик, учасник прем’єрного шоу «Голос країни», золотий голос Грузії в Україні Шмагі Тагіашвілі.
Окрім змагання, конкурсанти та члени журі фесту візьмуть активну участь у відкритті туристичного сезону. У суботу, 22 квітня, всі учасники «Перлини Поділля» пройдуть ходою до площі Польський ринок. Після чого Амадор Лопес організує флешмоб, а далі  відбудеться гала-концерт за участю переможців та членів журі фестивалю.

Читайте також: У Провідну неділю для хмельничан буде продовжено транспортні маршрути

Автор: Адміністратор сайту