Новини
Політика

Роман Мацола – кращий мажоритарник в Україні

Про це свідчать дані незалежного моніторингу Громадянської мережі «ОПОРА», що були оприлюднені 14 квітня.

Опорівці досліджують роботу 88 народних депутатів України, обраних по мажоритарним округам, на предмет їх законодавчої роботи та активності в окрузі. Роман Мацола, за підсумками роботи в лютому 2017 поку, отримав найвищі бали, а його роботу визнано кращою з усіх депутатів-мажоритарників України, які потрапили у дослідження.

«Приємно, що роботу моєї команди високо оцінили, — прокоментував результати дослідження Роман Мацола, — але для мене важливіше, аби люди відчували, що їх голос почуто, а проблеми вирішуються».

Довідка: Роман Миколайович Мацола (нар. 11 серпня 1974, Грушово, Тячівський район, Закарпатська область) — український політик, громадський діяч, меценат, народний депутат України, засновник Громадської організації “Інститут солідарності громад”. У 2014 році по 190 виборчому округу (Шепетівщина, Полонщина та Славутчина) обраний народним депутатом України, член фракції “Блоку Петра Порошенка “Солідарність”, член Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Автор: Тетяна Новак