новини
новини

Нарешті прогнози синоптиків хоч трохи оптимістичніші, ніж напередодні. Принаймні, про заморозки та майже нульову температуру у них не йдеться. А от опади завтра знову не виключені.

Працівники Хмельницького рибоохоронного патруля прибирали берегові смуги річок Південний Буг, Горинь та Дністер від сміття. У результаті проведених заходів вдалося зібрати близько 350 кг побутових відходів.

У звʼязку з виконанням МКП “Хмельницьктеплокомуненерго” ремонтних робіт із заміни теплової мережі, з 18:30 24 квітня до 07:00 25 квітня буде призупинено рух громадського транспорту по Львівському шосе, поблизу зупинки громадського транспорту «Районна лікарня».

Організував оборудку сорокарічний українець з Дніпра. Як виконавців залучив двох громадян України та шістьох громадян Чехії. Загалом ошукали понад півтора десятка осіб на понад 5 мільйонів гривень.

Військовослужбовці Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки разом з представниками влади передали державні нагороди родинам загиблих захисників Шепетівської громади.

Впродовж квітня поточного року в сервісних центрах МВС Хмельниччини зафіксували збільшення кількості реєстраційних дій із транспортними засобами. Ця послуга має найбільший попит серед автовласників. У сервісних центрах МВС на Хмельниччині проаналізували статистику, що свідчить про збільшення перереєстрацій транспортних засобів. Так, за перший тиждень цього місяця, у сервісних центрах МВС було проведено 1375 реєстраційних дій. Впродовж другого тижня […]

У жовтні минулого року судом визнано винними 40-річного мешканця Київської області та 56-річного жителя Донецька у розбої та незаконному поводженні зі зброєю. Подія сталася у 2019 році в с. Брага Кам’янець-Подільського району.

Зловмисники, використовуючи давно перевірені схеми, виманили заощадження двох мешканців Кам’янеччини. Поліцейські з’ясовують всі обставини та закликають бути обачними.

Хмельницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України за підтримки Норвезького Червоного Хреста передала рятувальникам області рюкзаки-аптечки першої медичної допомоги.

Про пожежу повідомили у соцмережах. Повідомляється, що надзвичайна подія сталася на “тещиному язику” – одній з найскладніших трас Кам’янець-Подільського району.