афіша
1 733
Ніч у Парижі

Директор театру Луїджі ледве тримає своє дітище на плаву. Він не має грошей навіть для того, щоб заплатити гонорар акторам. У Луїджі є всього одна ніч, щоб знайти спонсора для майбутньої вистави та живу мавпу.

1 751
Привид у броні

2029 рік. Кібертехнології стали доступними кожному і практично всі люди вживили собі нейронні імпланти. Але разом з тим розвиток науки приніс людству небезпечну загрозу – хакерів, що зламують мозок та можуть втручатися в політику.

1 669
Життя

Група вчених-дослідників Міжнародної космічної станції знаходить життя на Марсі – велику живу клітину. Проте які наслідки матиме для нас це сенсаційне відкриття? Чи зможемо ми їх передбачити?

1 908
Бебі Бос

Уявіть, що ваш малюк – прискіпливий начальник, який усе робить лише задля власної вигоди, та ще й говорить як справжнісінький бізнесмен! Кумедна комедія про сімейні цінності, розказана від імені семирічного фантазера Тіма, не залишить байдужим ані дорослих, ані дітей.

1 678
Спліт

“Спліт” розповість про молодого чоловіка Кевіна, що страждає від серйозного психічного розладу: у ньому живуть щонайменше 23 особистості. Одна з них змушує Кевіна викрасти та утримувати у полоні трьох дівчат, тим часом як його внутрішній звір рветься назовні.

2 138
Красуня і Чудовисько

Чарівна легенда про кохання Красуні і Чудовиська, що хвилює вже багато поколінь, оживе на екранах в дивовижній фентезі-інтерпретації класичної історії від Дісней.

1 595
Конг: Острів Черепа

70-ті роки минулого століття. Головний герой організовує експедицію до Острова Черепа, щоб знайти там зниклого брата та якусь загадкову субстанцію. Мандрівникам доведеться познайомитися з моторошними монстрами та усіма жахіттями місця, де колись був спійманий Кінг-Конг.

1 600
Смурфики: Загублене містечко

До рук Смурфетки та її друзів потрапляє карта, що вказує шлях до Загубленого містечка. Герої мають набратися сміливості та відваги, щоб пройти крізь Заборонений ліс, зробити купу відкриттів та навіть несподівано змінити життя всього поселення.

1 482
Сольний концерт Наталії Молдаван

В програмі твори: Й.С. Баха, Ф. Ліста, М. Равеля, Б. Марчелло, Г. Форе, В. Гончаренко.

1 747
“Побачення наосліп”

Історія, заснована на реальних подіях, про талановитого юнака, який більше всього на світі мріє про стажування в найпрестижнішому готелі Мюнхена.