Новини
Інфраструктура

На  поточний ремонт вулиць приватних масивів та дач  Хмельницького  витратять у 50 разів більше, ніж на капітальний

Майже 12 мільйонів гривень цього року в міському бюджеті Хмельницького передбачили на капітальний ремонт доріг масивів індивідуальної житлової забудови та  садівничих товариств. Що  і в якому порядку за ці гроші реально буде  відремонтувати – знають представники постійних комісій з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації та з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста. Саме вони вирішуватимуть долю цих грошей та  остаточно погоджуватимуть перелік вулиць, які повністю чи частково капітально відремонтують за гроші платників податків обласного центру в 2017-тому році.

Окрім цього, в головному кошторисі міста передбачено 600 тисяч  гривень на поточні ремонти вулично-дорожньої мережі масивів індивідуальної забудови та садівничих товариств Хмельницького.  Це у 50 разів більше асигнувань, ніж виділили міські обранці на капітальні ремонти доріг приватної забудови обласного центру.

Загалом же 2017 року  на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі  обласного центру міські обранці виділили в  бюджеті майже 69 мільйонів гривень.

Автор: Тетяна Новак