Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині рейсовий автобус з пасажирами потрапив у сніговий замет

В ніч з 7 на 8 січня  підрозділи ГУ ДСНС України у Хмельницькій області неодноразово залучались для надання допомоги населенню через несприятливі погодні умови.

8 січня о 07:20 до Служби порятунку «101»надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу с. Колибань рейсовий автобус, який перевозив 12 осіб, потрапив у сніговий замет та не може самостійно продовжувати рух.

Негайно на допомогу вирушили рятувальники, які за допомогою пожежної автоцистерни підвищеної прохідності відбуксирували автобус на розчищену ділянку дороги.

Загалом, станом на 9 годину 8 січня підрозділи ДСНС  залучалися 16 разів на допомогу населенню та комунальним службам. Зі снігових заметів вивільнено 22 автомобіля, в яких знаходилося 65 осіб, з них 6 дітей.

На території області діє 148 пунктів обігріву. Детальну інформацію щодо адрес їхнього розміщення на Хмельниччині можна знайти за посиланням.

ДСНС звертається до громадян: у період негоди без особливої потреби на вулицю не виходити, а водіям – утриматися від поїздок власним автотранспортом на далекі відстані.

Автор: Тетяна Новак