Новини
Події

На Хмельниччині покарали підпільного торгівця дизпаливом

На Хмельниччині в рамках проведення операції «Акциз-2017» та очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікованих та незаконно ввезених на територію України паливо-мастильних матеріалів співробітники оперативного управління регіонального представництва Державної фіскальної служби задокументували факт незаконного розміщення та функціонування пересувної автозаправної станції та роздрібної реалізації дизельного пального.
Встановлено, що організував функціонування тіньової АЗС двадцятилітній мешканець міста Хмельницького, який не зареєстрований як фізична особа-підприємець та не мав відповідних дозвільних документів на реалізацію пального.
Працівниками податкової міліції проведено огляд автозаправної станції, в результаті чого виявлено та вилучено з протиправного обігу  дизельне пальне у кількості 6 тисяч літрів на суму 138 тисяч гривень, знаряддя вчинення адміністративного правопорушення – 6 цистерн ємністю по 1000 літрів кожна та автозаправну колонку. Загальна вартість вилучених ТМЦ склала близько 200 тисяч гривень.
За вказаним фактом на реалізатора дизпалива складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною1 статті 164 КУпАП – порушення порядку провадження господарської діяльності. Вказане обладнання демонтовано та передано на відповідальне зберігання.

Джерело: сайт УРП ДФС у Хмельницькій області

Автор: Алла Самойленко