Новини
Інфраструктура

У Кам’янці-Подільському створюють базу для проведення міжнародних змагань

«Стадіон у Кам’янці-Подільському може претендувати на  отримання статусу європейського, а з відповідною категорією – приймати не лише національні, але й міжнародні змагання, – констатував Володимир Рудюк. – При цьому сам Кам’янець міг би стати легкоатлетичним центром на кілька областей. Адже подібного рівня стадіони є лише в Києві, Луцьку та Кіровограді».

На запрошення міського голови Михайла Сімашкевича сьогодні у Кам’янці-Подільському перебувають перший віце-президент федерації легкої атлетики України Володимир Рудюк, її віце-президент Іван Гешко та голова обласної федерації легкої атлетики Олександр Прокопов.

Основна мета візиту представників федерацій легкої атлетики – ознайомлення з проектом капітального ремонту та реконструкції центрального стадіону, над яким, за дорученням міського голови Михайла Сімашкевича, було розпочато роботу наприкінці минулого року.
Бачення центральної спортивної споруди міста відділ молоді і спорту департаменту гуманітарної політики спільно із адміністрацією КП «Міський стадіон ім. Г. Тонкочеєва» презентували і в соцмережах, і безпосередньо представникам усіх спортивних федерацій міста. Обговорення тривало більше місяця.
Під час зустрічі з гостями міський голова зауважив, що проект стадіону розроблявся таким чином, аби головний спортивний майданчик міста став як основним місцем для заняття спортом самих кам’янчан, так і базою для проведення спортивних змагань усіх рівнів із різних видів спорту. Розглянувши напрацювання, спеціалісти відзначили масштабність проекту та фаховий підхід до його розробки.Саме тому одразу після цієї зустрічі проект буде презентовано на національному спортивному рівні для погодження стандартів і технічних вимог.

Автор: Адміністратор сайту