Новини
Спорт

Волочиський «Агробізнес»: від аматорів до професіоналів

Чемпіон обласної Прем’єр-ліги – волочиський «Агробізнес» – планує стати учасником Другої ліги чемпіонату України з футболу сезону 2017/2018. Про це розповів головний тренер клубу – Андрій Донець.

«Одразу, коли була створена команда, вирішили: рік граємо серед аматорів, далі – переходимо в Другу лігу», – розповів Андрій Донець.

Цього року «Агробізнес» уже зіграв кілька товариських матчів з командами Другої ліги – хмельницьким «Поділлям» і вінницькою «Нивою-В», де виграв. На цих зустрічах у клубі дивилися потенційних новачків, таких було три десятки. Поки взяли одного – Віталія Грушу з Рівненської області.

«Ми мусимо на кожній позиції створити конкуренцію, – пояснив Андрій Донець. – Коли люди знають, що вони незамінні, я не думаю, що вони будуть гарно працювати, захочуть рости. Кожен повинен відчувати, що за спиною в нього стоїть людина, яка може зайняти його місце. Тож, ротація в команді буде точно».

Тренування в команди стартують з 13 лютого. До кінця місяця «Агробізнес» працюватиме у Волочиську.

«Там будуть дворазові тренування, – розповів про тренувальний процес головний тренер «Агробізнесу», – це буде загальна фізична підготовка, тренажерна зала. Потім поїдемо на збори, куди, поки точно невідомо».

Автор: Тетяна Новак