Новини
Суспільство

У Хмельницькій області минулого року від приватизації отримали коштів більше, ніж планували

У 2016 році регіональним відділенням Фонду державного майна України по Хмельницькій області приватизовано 7 об’єктів малої приватизації, повідомляють в Хмельницькій  ОДА.

Надходження коштів від приватизації даних об’єктів склало – 2,2 млн. грн., при плановому завданні – 533 тис. грн.

Вперше в Україні на фондовій біржі, на аукціоні без оголошення ціни, продано пакет акцій розміром 98,85 відсотків статутного капіталу ПАТ “Славутський завод залізобетонних виробів”.

На фондовій біржі, на аукціоні за методом зниження ціни, продано пакет акцій розміром 25 відсотків статутного капіталу ПАТ “Деражнянське підприємство по племінній справі в тваринництві”.

На контролі регіонального відділення перебуває 627 договорів оренди державного майна. За рахунок ефективних заходів по використанню державного майна у 2016 році було укладено 137 договорів оренди, а до Державного бюджету України від оренди державного майна надійшло 20,1 млн. грн., що становить 152 % річного планового завдання.

Під час приватизації до статутних капіталів господарських товариств не увійшло 2574 одиниць майна, які обліковувались на балансах 186 господарських товариств, як державна власність.

Автор: Алла Самойленко