Новини
Суспільство

У Хмельницькому відзначили Міжнародний День спонтанного вияву доброти

17 лютого відзначається Міжнародний День спонтанного вияву доброти (Random Acts of Kindness Day). Ініціаторами даної дати в календарі виступають благодійні організації. Згідно замислу творців свята, кожна людина повинна намагатись бути безмежно доброю до оточуючих, бути милосердною та чуйною.

Не змогли оминути увагою дане свято діти й підлітки, що відвідують соціальний центр при Хмельницькому обласному благодійному фонді «Карітас». Спеціально до 17 лютого було підготовлено ряд активностей, що мали на меті популяризувати добрі справи та християнські цінності.

Діти спробували себе в ролі справжніх Посланців доброти. Вони заходили в тролейбуси на зупинках і, розповідаючи усім пасажирам про Міжнародний день доброти, роздавали бабусям (дідусям) печиво у вигляді Смайлу.

Окрім того, працівники «Карітас Хмельницький» вирішили порадувати своїх бенефіціарів, залучивши їх до акції «Чистота – запорука здоров’я», яка мала на меті надати їм набори побутової хімії. Допомогли втілити її в життя благодійники, що жертвували кошти на Українській Біржі Благодійності. Загалом побутову хімію отримало 30 родин.

Подібні дати дуже важливі. Адже вони допомагають нам зрозуміти, що наші вчинки впливають на інших людей – ввжають організатори.

Автор: Адміністратор сайту