Новини
Політика

Сергій Лабазюк відвідав навчальні та медичні установи Хмельницького району

Планові зустрічі з педагогами та медиками стали продовженням запланованих заходів нардепа.

«Такі зустрічі дають змогу краще зрозуміти, чим живуть та як працюють представники освітянських, медичних установ та інших галузей», – зазначив під час зустрічі Сергій Лабазюк.

Так 17 лютого, парламентар навідався до дитячого садочка та школи у Лісових Гринівцях, поспілкувався з місцевим аматорським творчим колективом. Там від фонду були вручені коштовні сертифікати на оновлення матеріально-технічної бази та на пошиття костюмів для хорового колективу.

Після того Сергій Петрович відвідав обласний госпіталь ветеранів війни. Там народний депутат спільно з керівництвом медичної установи символічно відкрили капітально відремонтовану палату у кардіологічному відділені. Ремонтні роботи тривали близько місяця. Аби повністю оновити  палату з фонду було виділено близько 60 тисяч гривень.

Після відкриття парламентар поспілкувався з медичним колективом, розповів про нововведення в медичній сфері, а медики повідали про проблеми сьогодення.

Цього дня завітав нардеп і на свято Стрітення до Чорноострівського ДНЗ. Там дітки підготували для усіх присутніх концерт. Під час дійства розповіли про українські традиції, яких дотримувалися наші пращури. В свою чергу нардеп подякував за прекрасне свято та від фонду вручив спортивний інвентар, та, згідно зі зверненням в громадську приймальню, – необхідне устаткування на дитячий садок.

«Я сьогодні отримав масу задоволення від спілкування з дітьми. У нас ростуть дійсно розумні та грані дітки. Саме вони є цвітом нації. Головне для нас – це створити усі умови для їх подальшого розвитку», – додав по завершенні зустрічей Сергій Лабазюк.

Такі зустрічі відбуваються вже не вперше. Нагадаємо, раніше парламентар вже побував в освітніх закладах Волочиського району та міста. В планах –відвідати усі установи округу.

Автор: Тетяна Новак