Новини
Суспільство

Волонтерка-візочниця з Хмельниччини надихає на добрі справи однодумців

Оксана Радушинська — відома на Хмельниччині та за її межами громадська діячка, журналістка, письменниця й поетеса, авторка 27 видань для дорослих і дітей, кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеня, лауреатка багатьох премій.

Вона ніколи не зупиняється на досягнутому, а завжди рухається вперед, сама й надихає своїми вчинками однодумців на добрі справи для України та її захисників.

Оксана Петрівна чи не єдина в нашій країні волонтерка-візочниця, яка, починаючи з квітня 2014 року, регулярно організовує волонтерсько-культурологічні поїздки спочатку до військових частин у тилу та на полігони, а згодом — і в район АТО. Оксана бере участь у всіх заходах волонтерського колективу, спрямованих на співпрацю з військовими та цивільним населенням у районі АТО.

Ця мужня, вольова та щира жінка є головою громадської організації «Творча сотня «Рух до перемоги». Упродовж двох років Оксана організувала понад 300 благодійних концертів та акцій, з яких близько половини було проведено на Сході нашої держави.

Також волонтерка опікується забезпеченням військових. За два роки Оксана, завдячуючи підтримці батьків та однодумців, зібрала близько 30 тонн гуманітарної допомоги для військових частин від Маріуполя до Сватового.

— Але, — як каже Оксана Радушинська, — це крапля в морі та лише початок нашого спільного шляху до перемоги над окупантами. Завжди можна зробити ще більше, аніж ми вже зробили.

Нині вона планує чергову поїздку до своїх підшефних.

Тож залишається тільки низько вклонитися цій жінці, яка має такий сильний та мужній характер і таке добре серце!

Джерело “Вечірній Кам’янець”

Автор: Алла Самойленко