Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині п’яний чоловік погрожував продавцям фізичною розправою

Неприємний інцидент трапився нещодавно в одному з магазинів Хмельницького – нетверезий агресивний чоловік погрожував продавцям фізичною розправою. Аби втихомирити хулігана та уникнути загострення ситуації, працівниці магазину натиснули «тривожну» кнопку поліції охорони.

Сигнал «Тривога» з магазину, що знаходиться в центральній частині міста, надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони близько пів на четверту годину дня. Наряд швидкого реагування поліції охорони негайно прибув на місце виклику.

В магазині до правоохоронців звернулися продавці та вказали на невідомого громадянина. Зі слів працівників магазину стало відомо, що кілька хвилин тому до приміщення торгівельного закладу зайшов агресивно налаштований чоловік, який перебував в стані алкогольного сп’яніння. Переступивши поріг магазину, він почав голосно лаятися, погрожувати та заважати працювати. Щоб не допустити загострення конфліктної ситуації, одна з працівниць закладу непомітно для хулігана натиснула на «тривожну» кнопку.

За лічені хвилини на місце події прибули поліцейські охорони, які і затримали чоловіка. Порушником громадського порядку виявився 38-річний мешканець одного з сіл Ярмолинецького району Хмельницької області. Правопорушника доставили у відділ поліції для з’ясування деталей події та прийняття подальшого рішення по даному факту.

Автор: Алла Самойленко