Новини
Суспільство

Сергій Притула знову допоміг кам’янецьким саперам

Вчора, 25 лютого, у Києві, відомий шоумен і волонтер Сергій Притула передав для потреб Кам’янець-Подільського Центру розмінування два сучасні комплекти водолазного спорядження, повідомляє “Вечірній Кам’янець”

Начальник відділення водолазної підготовки Центру розмінування старший лейтенант Володимир Гуска підкреслив, що загалом Сергій Притула вже передав військовим саперам для підводних робіт шість комплектів загальною вартістю в 15 тисяч доларів США.

— Попередні рази він особисто приїздив до Кам’янець-Подільського, аби передати нам спорядження. Зокрема під час крайнього візиту Сергія Дмитровича у вересні, ми провели ритуал посвячення його у водолази із повним зануренням, — наголосив старший лейтенант Володимир Гуска.

— Цього разу через значну твору завантаженість командир Центру полковник Володимир Родіков відрядив мене до столиці. Командування Центру, весь особовий склад засвідчує пану Притулі глибоку повагу, шану і вдячність за таку надзвичайно цінну допомогу. Що й казати, у Сергія Дмитровича слова з ділом не розходяться, пообіцяв — зробив.

У свою чергу Сергій Притула наголосив, що цим його допомога Центру розмінування не обмежується та просив переказати кам’янецьким саперам своє коронне: «Працюємо, панове!»

Наразі у відділенні водолазної підготовки Центру розмінування тривають півторамісячні курси підготовки саперів-підводників. То ж, вже найближчого понеділка чергові два комплекти від Притули будуть випробувані за призначенням.

Автор: Алла Самойленко