Депутати заслухали керівника комбінату комунальних підприємств Володимира Булича, який повідомив, що дав попереднє усне погодження на утилізацію 100 тонн львівського сміття на Старокостянтинівському сміттєзвалищі.

– Назвіть закон, який забороняє приймати сміття і що було порушено? – Озвучив свою позицію В.Є.Булич, – 38 тонн сміття це була разова допомога, вона ніяк не може вплинути на загальну ситуацію на сміттєзвалищі, а отримані кошти ми використаємо на природоохоронні заходи.

Депутати намагалися з’ясувати позицію міського голови Миколи Мельничука з приводу вивезення сміття, на що він відповів, що лише учора дізнався про цю ситуацію і повідомить своє рішення після того, як вивчить дане питання. За нашою інформацією, це питання розглядалося у міській раді ще з січня місяця цього року.

На сесії жодного рішення депутатами прийнято не було.

А тим часом:

  1. Вдалося з’ясувати, що в договорі підписаному з Львівспецкомунтранс взагалі не вказано максимальної кількості сміття для утилізації на  сміттєзвалищі у Старокстянтинові.
  2. Того ж третього березня старокостянтинівські активісти зафіксували розвантаження ще одного автомобіля зі львівським сміттям.