Новини
Суспільство

У двох селах Городоцького району на Хмельниччині відновлять місцеві пожежні команди

У Городоцькій районній державній адміністрації розглядали питання відновлення місцевих пожежних команд в селах Скіпче та Кузьмин.

Участь у нараді взяли голова районної ради Ольга Зелінська, начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, полковник служби цивільного захисту Олександр Лещишин, начальник Городоцького районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, підполковник служби цивільного захисту Руслан Любас, сільські голови  села Скіпче Володимир Сінгілевич та села Кузьмин Тетяна Даць.

Учасники наради обговорили важливість та необхідність відновлення місцевих пожежних команд у вказаних селах, адже цілодобове чергування підрозділу місцевої пожежної команди дозволить значно скоротити час доїзду до місця виклику.

Команда, яка розташовуватиметься у с. Скіпче, обслуговуватиме територію Скіпченської, Великокарабчіївської, Купинської та Старопісочнянської сільських рад, в зону обслуговування команди з с. Кузьмин входитиме територія Кузьминської, Остапковецької, Немиринецької, Веселецької, Хоптинецької, Варовецької та Хмелівської сільських рад.

Відновлення місцевих пожежних команд дозволить забезпечити більш ефективну роботу системи цивільного захисту на території району.

Тепер залишилося знайти приміщенням, в яких можна було б розташувати пожежні команди та автомобілі.

Джерело: Городоцька РДА

Автор: Алла Самойленко