Новини
Кримінал

У Хмельницькому на “гарячому” затримали крадія

Глибокої ночі з гуртожитку вищого навчального закладу, що знаходиться в мікрорайоні Гречани міста Хмельницького, на головний пункт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшло повідомлення про спрацювання засобів тривожної сигналізації. Через дві хвилини найближчий наряд групи реагування прибув до охоронюваного об’єкту.

Діючи чітко за злагоджено, поліцейські охорони оглянули об’єкт. Правоохоронці помітили, що двері, якими замикають склад, де знаходяться будівельні матеріали, були без навісного замка.

– Двері були без навісного замка, проте вони були закриті з середини. Даний факт вказував на ймовірне проникнення всередину приміщення, – розповів поліцейський наряду швидкого реагування.

Через невеликий проміжок часу силами поліцейських було відчинено двері приміщення, з якого надійшов «тривожний» сигнал. Під час обстеження правоохоронці помітили і сумку з інструментами, а поруч – пошкоджений замок. Згодом затримали правопорушника – він, у надії, що його не помітять, заховався під каналізаційними трубами. Затриманим виявився 36-річний хмельничанин.

На місце події негайно було викликано слідчо-оперативну групу відділку поліції, за вказівкою якої чоловіка було доставлено спочатку на експертизу до медичної установи – для з’ясування стану алкогольного сп’яніння, а потім до відділку поліції – для проведення слідчих дій. Наразі за даним фактом триває перевірка.

Джерело

Автор: Алла Самойленко