Новини
Спорт

Волейболістки з Деражні стали беззаперечними переможцями на чемпіонаті у Житомирі

25 та 26 березня там відбувся всеукраїнський чемпіонат з волейболу серед дівчат 2001-2002 та 2003-2004 років народження. 

Хмельниччину представляли юні деражнянські волейболістки, відомі своїми славетними перемогами. Тренер команди, Юзефа Слівінська, віддає своїм вихованцям не тільки досвід, а й частину свого життя.

Так, у старшій віковій категорії змагалась команда з Деражнянщини із 7 дівчаток (капітан – Ірина Чорна). Молодшу вікову категорію представляла команда з 12 дівчаток, яку очолює Аліна Чесняк.

Обидві наші команди стали безперечними переможцями в своїх категоріях, зайнявши перші місця з рахунком 3:0, не програвши ні одної партії командам суперниць із Києва, Житомира, Бучі.

Цей результат вкотре підтверджує професіоналізм нашої команди, яка неодноразово займала призові місця у чемпіонатах різних рівнів, це результат багаторічних постійних тренувань та високої спортивної підготовки.

Впродовж п’яти останніх років командою опікується народний депутат України Віктор Бондар, який підтримує розвиток волейболу і спорту в нашій області. Ось і цього разу нардеп профінансував дорогу на чемпіонат юним спортсменкам. Тож, вітаємо наших чемпіонок з перемогою та бажаємо нових досягнень та спортивних звершень!

Автор: Тетяна Новак