Новини
Події

На Хмельниччині банківського службовця підозрюють у викраденні коштів з банкоматів

Старокостянтинівською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за фактом привласнення коштів головним економістом одного з приватних банківських відділень області.
 Досудовим розслідуванням встановлено, що розмір завданої банку його працівником шкоди складає близько півмільйона гривень.
 Цей посадовець з метою власного збагачення та зловживаючи службовим становищем у січні цього року викрадав кошти із банкоматів міста Старокостянтинова, до яких мав вільний доступ.
 Зловмисник  був затриманий співробітниками поліції в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та наразі перебуває під вартою, повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.
 Як повідомив керівник місцевої прокуратури Василь Сліпець, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у великих розмірах) Кримінального кодексу України перебуває на розгляді у суді.
 Санкція інкримінованого злочину передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Автор: Алла Самойленко