Новини
Події

У Хмельницькому студенти вперше зійшлися у кулінарному батлі

У Хмельницькому торговельно-економічному коледжі 16 представників семи навчальних закладів, серед яких були також студенти з Вінниці та Тернополя, змагалися у кулінарній майстерності. Учасники мали не лише приготувати смачні страви, а й продемонструвати сучасні технології обробки продуктів. Професійний конкурс такого формату проводиться на Поділлі вперше.
Студенти демонстрували наскільки добре, а головне смачно вміють готувати закуски та десерти. За усіма технологічними процесами уважно слідкували судді – шеф-кухарі кращих закладів міста.
На приготування закуски кулінари-початківці мали 45 хвилин. А головне – впоратися з хвилюванням, адже воно може вплинути на кінцевий результат. За лаштунками кулінарної арени студенти розповіли, чим вражатимуть суддів.
Гості з Вінниці зізнаються – готувалися довго, адже перемога – це завжди приємно. А участь у подібних конкурсах неабияк стимулює до самовдосконалення.
Роботу на кухні молоді кухарі називають мистецтвом, якому потрібно вчитися. Любити, те чим займаєшся – ось головний секрет успіху.
Тож без практичної частини в навчанні нікуди. Учасники Подільської ліги кулінарів сподіваються, що такий кулінарний турнір на теренах області стане щорічним.
Подробиці – у сюжеті каналу Ексклюзив

Автор: Тетяна Новак