Новини
Спорт

ФК «Поділля» вдруге в сезоні програв ФК «Жемчужина» з Одеси

У рамках 23-ого туру Другої ліги чемпіонату України з футболу хмельницький клуб «Поділля» зіграв з одеською «Жемчужиною». Матч закінчився з рахунком 1:3 на користь одеситів.

«Наступаємо на ті самі граблі, – коментує матч в.о. головного тренера ФК «Поділля» Аркадій Баталов. – Як і в Кременчуці, були в нас великі проблеми в центральній зоні. Більшість футболістів виконали настанови, мені сподобалася їхня самовіддача, та маємо грубі помилки в обороні. Важко нам грати проти таких команд, як, «Жемчужина».

У матчі першого кола Другої ліги чемпіонату України з футболу «Поділля» не забило жодного гола «Жемчужині». Тоді, команди зіграли з рахунком 0:5.

«Однозначно, команда стала сильнішою, – порівнює попередню і нинішню гру «Поділля» з «Жемчужиною» головний тренер одеситів Денис Колчин. – Хлопці прогресують, набираються досвіду, це – вже зовсім інша команда, порівняно з минулим роком».

Денис Колчин додав, гра була складною. Щодо своїх вихованців, каже, вони показали той результат, на який чекали.

Для ФК «Поділля» , це – друга поразка цього року в Другій лізі чемпіонату України з футболу. До цього, на виїзді хмельничани програли кременчуцькому «Кременю» з рахунком 1:4.

Автор: Тетяна Новак