Новини
Увага!

Громадські слухання по Генеральному плану Кам’янця-Подільського відбудуться 7 квітня

89 сесією VI скликання від 11.08.2015 року було прийнято рішення щодо внесення змін до Генерального плану, історико-архітектурного опорного плану, меж і режимів використання зон охорони пам’яток та історичних ареалів міста Кам’янця-Подільського.

Замовником зазначеної містобудівної документації виступає виконавчий комітет Кам’янець-Подільської міської ради, розробником є Державне підприємство науково-дослідний і проектний інститут містобудування м. Київ.
Проект основного креслення Генерального плану міста Кам’янця-Подільського розміщено на офіційному сайті Кам’янець-Подільської міської ради в розділі «Наше місто».
Відповідно до частини шостої статті 21 Закону України «Про регулювання  містобудівної  діяльності», пропозиції щодо внесення змін до Генерального плану приймалися  з 03 січня 2017 року по 10 лютого 2017 року.
Міська рада повідомляє, що громадські слухання з розгляду проекту внесення змін до Генерального плану, історико-архітектурного опорного плану, меж і режимів використання зон охорони пам’яток та історичних ареалів міста Кам’янця-Подільського переносяться на 14 год.00 хв. 07 квітня 2017 року та відбудуться у сесійній залі адмінбудинку Кам’янець-Подільської міської ради, за адресою: площа  майдан Відродження, 1.

Автор: Алла Самойленко