Новини
Спорт

Спортсмени-поліціянти змагалися на волейбольному турнірі пам’яті свого загиблого колеги

У тренінговому центрі Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області відбувся турнір з волейболу пам’яті працівника патрульно-постової служби Володимира Чорномизого, який загинув від рук злочинців 20 грудня 2001 року. Йому було всього 24 роки…

У турнірі взяли участь команди усіх 10 відділів поліції області, до яких увійшли і працівники підпорядкованих їм відділень. Що ж стосується результатів, то перемогу здобула збірна команда Красилівського відділу поліції. На другому місці опинилась команда, в якій об’єднались кам’янець-подільські поліцейські. До речі, честь цієї команди відстоювала єдина жінка, яка брала участь у турнірі — інспектор слідчого відділення Кам’янець-Подільського відділення поліції Євгенія Паршина. «Бронзу» змагань здобули працівники Старокостянтинівського відділу поліції.

Переможці та призери турніру отримали кубки, грамоти, а також подарунки у вигляді комплектів спортивної форми та волейбольних м’ячів. Учасників змагань особисто вітав Віталій Чорномизий, батько загиблого правоохоронця.

На належному рівні турнір вдалося організувати завдяки підтримці Хмельницької обласної організації профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ, яка цього року відзначає вже 25-ту річницю, повідомляють у поліції Хмельниччини.

 

Автор: Алла Самойленко