Новини
Суспільство

Свіжа продукція та доступна ціна: у Хмельницькому та Волочиському районах відбулись традиційні ярмарки

Традиційні торговиці організували народний депутат України Сергій Лабазюк, його благодійний фонд «Ми поруч» та група компаній «VITAGRO».

«Ми вже не один рік буваємо та таких ярмарках. Тут ціни доступні та й уся продукція свіжа та якісна», – зазначають люди у Волочиську.

Цього року ярмарки були організовані у м. Волочиськ, мікрорайонах: Волочиську 1 та Цукровий завод та у Хмельницькому районі, с. Копистин.

На вибір громади представили овочі, фрукти, різноманітні крупи, м’ясо, цукор та інше. Організатори кажуть в середньому ціни різняться від ринкових на 2 – 3 гривні.

«Яблука можна було придбати за 8 гривень, овочі на 2 гривні нижче від ринкових, за мішок цукру правили – 650 гривень. Дешевше продавали і м’ясо. Уся продукція свіжа, а підбирали її за вимогою людей», – зазначив помічник народного депутата Сергія Лабазюка Володимир Петрук.

Така цінова політика неабияк приваблює людей, тож продукція на торгових рядах довго не залежалася.

«Я на ярмарку продаю овочі, люди беруть досить активно. З півтори години я продала понад тонну овочів», – сказала у інтерв’ю продавець, пані Марія.

Продукція від «VITAGRO», а пригощання  від фонду «Ми поруч». Організатори подбали, аби і дорослі і малі не лише добре прикупили продуктів до святкового столу, а й поласували смаколиками. Цього разу усіх охочих пригощали ухою та пиріжками

«Такі заходи ми проводимо щоразу перед Великими святами, основна мета – це підтримати людей та допомогти їм придбати найнеобхідніше до святкового столу. Окрім того традиційно пригощаємо присутніх і різноманітними українськими стравами, цього разу це уха та пиріжки» – зазначив помічник Сергія Лабазюка Леонід Гуцалюк.

Читайте також: У Хмельницькому вирішували, де і чим можна торгувати на вулиці

Автор: Тетяна Новак