Новини
Кримінал

Відпочинок у кафе закінчився для хмельничан у відділку поліції

У місті Хмельницький близько півночі між трьома відвідувачами бару виникла суперечка. В результаті «чоловічої розмови» пошкоджено майно закладу.

На головний пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Хмельницькій області надійшов тривожний сигнал з бару, що знаходиться в центральній частині міста. На виклик одразу ж виїхав найближчий наряд швидкого реагування.

На місці події до поліцейських охорони звернувся керівник закладу і вказав на невідомого чоловіка. За словами директора бару, даний громадянин відпочивав тривалий час у розважальному закладі. Коли молодик був добряче «розігрітий» алкогольними напоями, йому захотілося розваг. Чоловік почав чіплятися до інших відвідувачів, з якими, згодом, і виникла словесна суперечка, що переросла у розмахування кулаками. В ході з’ясування стосунків було розбито два дзеркала на загальну суму близько двох тисяч гривень.

На приїзд поліцейських охорони «організатор» конфлікту відреагував також агресивно – висловлювався нецензурною лайкою та погрожував. Задля безпеки інших відвідувачів і після численних попереджень на зап’ястя хулігана наділи кайданки та було викликано слідчо-оперативну групу, за вказівкою якої 39-річного затриманого спочатку доставили в медичний заклад для з’ясування стану алкогольного сп’яніння, а згодом і в центральний відділ поліції. Хулігану доведеться заплатити кругленьку суму кафе за завдані збитки. Наразі правоохоронці з’ясовують деталі нічної пригоди.

Управління поліції охорони
в Хмельницькій області
Автор: Адміністратор сайту