Новини
Суспільство

У Провідну неділю для хмельничан буде продовжено транспортні маршрути

На наступних вихідних дещо зміниться рух окремих маршрутів громадського транспорту. Це для того аби у провідну неділю городянам зручніше було дістатися до кладовищ та відвідати могили рідних і близьких.

З 18 до 22 квітня з 13.00 до 19.00 курсуватиме автобус середньої місткості сполученням «завод «Катіон» – Шаровечка».
23 квітня з 08.30 до 17.00 працюватимуть 9 автобусів підвищеної пасажиромісткості сполученням «завод «Катіон» – Шаровечка»;
Усім автобусним маршрутам, кінцева зупинка яких «завод «Катіон», продовжено рух до кладовища «Шаровечка».
З 12.30 до 17.00 буде працювати автобусний маршрут № 51 «завод «Катіон» – Ракове», на якому курсуватимуть 2 великогабаритні автобуси сполученням «Шаровечка –Ракове»;
Додатково курсуватимуть 2 автобуси середньої місткості сполученням «Шаровечка – кладовище «Ракове» через Львівське шосе, вул. Толстого, вул. Чорновола, вул. Довженка, вул. Народної Волі.
До кладовища в мікрорайоні Ракове курсуватимуть також автобуси маршрутів № 32 «Ракове – Автостанція № 1» та № 52 «з-д «Катіон» – Ракове» та 2 автобуси середньої місткості сполученням «вул. Довженка — кладовище «Ракове».
Крім того, 23 квітня працюватимуть автобусні маршрути № 21 «завод «Катіон» – Автостанція № 1» та № 22 «Озерна – завод «Катіон» з кількістю по чотири автомобілі на маршруті. Повідомляє прес-служба міської ради.

 

Читайте також: У Кам’янці вчергове пошкодили популярну інсталяцію

Автор: Адміністратор сайту