Новини
Спорт

ФК «Поділля» заробив три додаткових бали в Ю-19

Вдома хмельничани обіграли клуб «Гірник» із Новояворівська Львівської області з рахунком 2:1. Це друга поспіль перемога «Поділля» в юнацькій першості України з футболу серед команд Першої ліги. До цього, на виїзді подоляни виграли в львівського «Опору».

Домашнім матчем у «Поділлі» залишилися незадоволені. «Десь хлопці не зібралися, – коментує гру тренер ФК «Поділля» в Ю-19 Олександр Ірклієнко, – першим таймом зовсім незадоволені, так грати не можна, представляючи нашу команду. Та, головне, що здобули три очки, з іншим будемо розбиратися».

У першій частині матчу вели футболісти зі Львівщини. Опісля, ініціативу перехопили хмельничани.

«На мою думку, в першому таймі перевага була на нашому боці, – розповів капітан ФК «Гірник» Тарас Радюк. – У другому – в «Поділля». Десь не достояли, пропустили один гол, потім одразу другий».

«Моментами було легко, – коментує гру воротар ФК «Поділля» Сергій Шевченко, – та, все-таки, гол пропустили. Важко було налаштуватися на гру. Перший тайм погано відіграли, в другому – включилися й виграли».

Наступний матч хмельницького «Поділля» в Ю-19 запланований на 26 квітня. На виїзді він зіграє з командою «Мункач» з Закарпатської області.

Автор: Тетяна Новак