Новини
Події

Хмельничанин-порушник за кермом: дубль два

Водій з Хмельницького вдруге за рік керує автомобілем напідпитку, повідомляють у патрульній поліції.

9 травня, близько 5-ї години ранку, на вулиці Старокостянтинівське шосе патрульні помітили автомобіль BMW, який порушив правила дорожнього руху.
Патрульні увімкнули червоні та сині проблискові маячки та сирену з метою його зупинки. Транспортний засіб на вимогу патрульних не реагував та водій почав утікати.
Патрульні наздогнали автомобіль в дворі будинку, коли водій вибіг з автомобіля та почав утікати до під’їзду будинку. Чоловіка затримали, ним виявився місцевий житель 1981 року народження.
Як виявилось, чоловік керував транспортним засобом із ознаками алкогольного сп’яніння, тому йому запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Від проходження огляду чоловік відмовився в присутності двох свідків. Як виявилось пізніше, даний громадянин уже притягувався за аналогічне правопорушення протягом року, тому патрульні склали адміністративний протокол за частиною 2 статті 130 КУпАП та постанову за частиною 3 статті 126 КУпАП за керування автомобілем без права керування, оскільки він був позбавлений такого права судом.

 

Автор: Алла Самойленко