Новини
Суспільство

На Летичівщині вшанували матерів та дружин загиблих бійців АТО

Урочистості відбулися з нагоди Дня матері.

Зустріч гостей влаштували в Державному історико-культурному заповіднику «Межибіж», де силами Меджибізької об’єднаної територіальної громади було організовано концертну програму.

Гостей вітали селищний голова Демків Михайло Анатолійович та голова фракції партії «Відродження» в Летичівській районній раді Анатолій Гулько. Привітавши всіх присутніх матерів з чудовим святом, Анатолій Андрійович висловив співчуття тим жінкам, чиї сини та чоловіки віддали своє життя за Україну. Подякував дружинам за їхню самовідданість, а матерям – за неоціненний внесок у виховання гідних захисників.

«Материнство – безцінний Божий дар, вічне джерело людського буття, основа сім’ї, роду і народу. Саме уроки матері є головним дороговказом на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом. Нелегка і дуже відповідальна праця – виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними, гідними громадянами своєї держави. Доземний уклін вам, дорогі матері, за ваше велике серце, за ніжність і ласку, за безмежне терпіння і щоденну клопітку працю. Щиро дякую матерям учасників АТО, які захищають нашу державу. Ви виховали мужніх синів, справжніх патріотів України! Від усієї душі бажаю вам, дорогі матері, Божого благословення, мирного неба, міцного здоров’я, родинного затишку, добробуту і впевненості у прийдешньому дні», – з такими словами звернувся до присутніх Анатолій Гулько.

Також, він вручив подяки та фінансову допомогу від народного депутата України Віктора Бондаря матерям і батькам полеглих у зоні АТО воїнів.

Автор: Тетяна Новак