Новини
Події

Мешканка Кам’янця відзначила 100-річний ювілей

Сьогодні, 18 травня, з нагоди славного 100-річного ювілею мешканка Кам’янця-Подільського Людмила Ржеп’янська в теплому сімейному оточенні зустрічала гостей та приймала найщиріші вітання.

До іменинниці завітали міський голова Михайло Сімашкевич, помічник народного депутата Володимира Мельниченка Ірина Камінська, керуюча справами Яна Мельничук, директор департаменту соціального захисту населення Людмила Позинюк.

Михайло Євстафійович побажав ювілярці міцного здоров’я, благополуччя, щастя в домі і додав, що своїм прикладом Людмила Йосипівна всім демонструє, як потрібно любити життя. У свою чергу ювілярка зізналася, що найбільше пишається дев’ятьма правнуками і п’ятьма праправнуками, повідомляє прес-служба міської ради.

Гості вручили кам’янчанці подарунки, передали численні гостинці, а також подяку Хмельницької обласної державної адміністрації з нагоди 100-річчя.

Людмила Йосипівна народилася в с. Глиняни Кам’янець-Подільського району. Працювала з 1939 по 1941 рік та з 1945 по 1972 рік в колгоспі ім. Свердлова села Дерев’яни Кам’янець-Подільського району. Учасник війни.

Автор: Тетяна Новак