Новини
Спорт

У футбольному двобої “Поділля” – “Реал Фарма” перемогли хмельничани

На рідному стадіоні хмельничани обіграли четвертий номер Другої ліги чемпіонату України з футболу – одеську «Реал Фарму» й піднялися з передостаннього шістнадцятого на чотирнадцяте місце змагань.

«Суперник – серйозний, – коментує матч в.о. головного тренера ФК «Поділля» Аркадій Баталов, – у першому колі чемпіонату ми йому програли. У другому таймі цього матчу одесити створили нам багато проблем. Тяжка гра, але хлопці всі молодці, я дуже задоволений командою».

У матчі 32-ого туру Другої ліги чемпіонату України з футболу «Поділля» обіграло «Реал Фарму» з рахунком 3:0. В одеській команді впевнені, недооцінили суперника.

«Я казав хлопцям: останнє місце, це – не місце «Поділля». Команда – сильна, – коментує матч президент ФК «Реал Фарма» Микола Лиховидов, – сама атлетична в лізі, на мою думку. Взагалі, нам важко даються виїзні матчі, можливо впливає дорога».

Це – друга поспіль домашня перемога ФК «Поділля» в Другій лізі чемпіонату України з футболу. До цього, хмельничан обіграли команду «Арсенал-Київщина» з рахунком 3:2. А от останній виїзний матч з івано-франківським «Тепловиком-Прикарпаття» «Поділля» програло з рахунком 1:2. Проте, розповіли в команді, показали там гарну гру. Наступним суперником «Поділля» в чемпіонаті буде «Енергія» з Нової Каховки. Матч з нею запланований на 27 травня на Херсонщині.

Автор: Алла Самойленко