Новини
Події

Села на Кам’янеччині тепер мають сімейну амбулаторію і підрозділ пожежної команди

У селі Ходорівці на Кам’янеччині з’явився підрозділ пожежної команди ДСНС, а в селі Колибаївка було відкрито сімейну амбулаторію.

Будинки, в яких розташувалися пожежний пункт та амбулаторія, довгий час перебували на межі повної руйнації, але спільними зусиллями їх вдалося перетворити на сучасні, комфортні і зручні адміністративні будівлі.

Виступаючі на заході говорили про те, що завдяки реформі децентралізації з’явилася можливість спрямувати кошти до місцевих бюджетів та їх ефективно використати.

 

До речі, з обласного фонду регіонального розвитку на будівництво цього об’єкту було витрачено близько 1 млн грн.

За словами начальника головного управління ДСНС в Хмельницькій області генерала Братка Едуарда, Хмельниччина має найкращі показники в Україні в сфері будівництва місцевих пожежних пунктів Він подякував усім причетним до цієї справи за допомогу у будівництві об’єкту та віддав наказ пожежній команді села Ходоровці заступити на бойове чергування. У подарунок вони отримали два комплекти пожежних рукавів.

А у селі Колибаївка  урочисто відкрили амбулаторію сімейної медицини. Заклад отримав легковий автомобіль, яким лікарі зможуть швидко й оперативно діставатися до хворих й надавати їм необхідну медичну допомогу.

Крім транспортного засобу сільська амбулаторія отримала сучасний кардіограф.

Джерело і фото podolyaninplus.com

Автор: Алла Самойленко