Новини
Суспільство

Учасники АТО матимуть місце для реабілітації на Хмельниччині

У центрі “Берег надії” готують умови для психологічної та фізичної реабілітації учасників АТО. Для цього на базі в селі Головчинці відремонтували кімнати, придбали меблі, техніку, посуд. Також до послуг тих, хто відпочиватиме, 15 новеньких велосипедів, дві сучасні тренажерні зали. У закладі працюватиме лікар і масажист, є масажний стіл і навіть кінь для іпотерапії.
“Плануємо розробити насичену програму для відпочинку та реабілітації учасників АТО, – розповідає міський голова Олександр Симчишин. – Хочемо спробувати організувати і сімейний відпочинок, і відпочинок окремо для бійців. У програмі будуть і заняття спортом, і туристичні екскурсії, перегляд кінофільмів, заняття з іпотерапії. Також ми розробили кілька веломаршрутів і купили чоловічі, жіночі та підліткові велосипеди. Бійці та їхні родини матимуть змогу відпочити та оздоровитися на лоні чудової природи.”
Крім бійців російсько-української війни тут у різні часові проміжки відпочиватимуть діти-інваліди, школярі із м. Старобільськ, діти учасників АТО тощо.

 

Джерело

Автор: Тетяна Новак