Новини
Культура

Хмельницький музей-студія фотомистецтва запрошує на авторську фотовиставку

16 червня о 16.00 в музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) відбудеться відкриття виставки фотографій хмельницького фотохудожника «Надзвичайні тваринки Сергія Іванова».

Автор виставки, Іванов Сергiй Михайлович, народився 23 березня 1973 рокув місті Хмельницькому. З 2005 року — член НСФХУ. Після закінчення школи навчався у Хмельницькомупрофесiйно-технiчному училищi, отримав спеціальність художник – оформлювач – вітражист. У 1991 – 1992 роках  працював художником-оформлювачем у Хмельницькому парку культури та відпочинку. З 1994 року працював у Хмельницькій обласній державній телерадіокомпанії. Спочатку – художником-графіком, потім телеоператором, режисером,  завідуючим художньо-виробничою групою ТВО «Поділлятелефільм». Заочно навчався на факультеті кіно- та телемистецтва Київського міжнародного університету. З 2005 року працював оператором на телеканалах «Студiя 1+1», СТБ, «24 канал».

Переможець і лауреат понад  20 міжнародних і всеукраїнських фестивалів. Також паралельно опановував мистецтво весiльної фотографiї.Провів понад 100 майстер-класiв з весільної та художньої фотографії. Визнаний на багатьох фотопорталах серед професіоналів як майстер весільної артфотографії. Працював у бiльш ніж 30 країнах свiту.

Автор: Адміністратор сайту