Новини
Події

Хмельницькі журналісти спілкувалися з банкіром

Вчора, 8 червня 2017 року, відбулася зустріч журналістів – представників місцевих ЗМІ з керівником Хмельницької філії ПАТ КБ «Приватбанк» Юрієм Браніцьким. Привід для зустрічі приємний – привітання журналістів з професійним святом, яке відзначалося 6 червня.

Спілкування було невимушеним. Юрій Олександрович наголосив на  важливій ролі засобів масової інформації у житті суспільства. Об’єктивна і неупереджена інформація – це те, що піднімає назовні проблеми і допомагає їх вирішувати. Користуючись нагодою, представники ЗМІ поцікавилися новинами банку,  досягненнями і планами. Звісно, говорили про новітні технології, які Приватбанк використовував завжди, і особливо зараз,  коли стає реальністю те, що кілька років тому вважалося справою далекої перспективи, а то навіть фантастикою.

Нині банк реалізує низку проектів, які стосуються соціальної сфери, підтримки бізнесу. Нові проекти покликані робити життя пересічних українців простішим і комфортнішим, а бізнес – успішнішим.

Чи не кожен з нас пам’ятає черги до віконця каси, щоб заплатити за комунальні послуги. Схоже, що «комунальні» черги потихеньку щезнуть взагалі – тепер ці платежі можна зробити миттєво. А справа у QR-коді. Журналісти разом з хмельничанами нещодавно познайомилися з можливістю сплачувати за проїзд у тролейбусах саме з використанням QR-коду і уже куплено 815 таких квитків. І ось зовсім скоро QR-коди з’являться на рахунках за комунальні послуги. Алгоритм розрахунку простий: зчитати за допомогою смартфона код, перевірити і відкорегувати суми  та заплатити. Звичайно ті, у кого немає смартфона чи хто не зовсім на цьому розуміється, може заплатити у касі банку. Торкнулися у бесіді питання отримання теплих кредитів. Мешканці Хмельниччини уже почали отримувати такі кредити. До речі, Приватбанк надає кредити на утеплення з компенсацією. Кредитується  придбання житла і на первинному, і на вторинному ринку.

Має Приватбанк гарні новини для тих, хто планує стати власником  нового або вживаного авто. Їм пропонується розстрочка на купівлю транспортного засобу.

Ті хмельничани, які хочуть отримати ID-карту, зовсім скоро не матимуть потреби витрачати час на походи до сервісних центрів і стояння там у чергах. Замовити документ можна буде  через Приват24 і вже після оформлення отримати у міграційній службі.

Журналісти поцікавилися, як зараз бореться Приватбанк з шахрайством. Юрій Олександрович повідомив, що кількість шахрайств знизилась на порядок  після того, як банк перейшов на програмний захист.

А ще банк традиційно протягом липня-серпня проводить школу фінансового успіху для дітей і підлітків віком авід 7 до 16 років.

Юрій Олександрович дав вичерпні відповіді на всі запитання журналістів. Інформація була цікавою, корисною і актуальною. Керівник банківської установи подякував журналістам за роботу і побажав успіхів, творчого натхнення і нових досягнень.

Автор: Алла Самойленко