Новини
Події

На Хмельниччину повернулися військові з АТО

22 червня з нагоди повернення військовослужбовців із зони антитерористичної операції у військовій частині А3013, що дислокується у с. Грузевиця відбулись урочистості.

Військових зустрічали голова райдержадміністрації Леся Коменда, перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Зелінський, селищний голова Чорноострівської об’єднаної територіальної громади Михайло Дзісь, начальник Хмельницького районного відділення Хмельницького відділу поліції ГУНП в області Василь Птащук, старости навколишніх сіл, священнослужителі, батьки та рідні військовослужбовців.

Відкрив урочистості командир в/ч А 3013, полковник Микола Сандул. Звернулась до присутніх також  голова адміністрації Леся Коменда, яка привітала бійців з поверненням та відзначила їхню участь у бойових операціях на Сході країни, наголосивши при тому, що вони є гордістю військової частини, батьків, сімей та Хмельницького району. Вона подякувала кожному за службу та сумлінне виконання обов’язків, за свідому громадську позицію, за патріотизм, побажала успіхів у подальшій військовій службі, міцного здоров’я та миру.

Військовослужбовцям вручили нагороди та відзнаки.

По завершенню урочистостей присутні мали можливість відвідати капличку, що розміщена на території військової частини, а також оглянути техніку та спорядження, якими користуються військові службовці проходячи військову службу.

Джерело www.adm-km.gov.ua

Автор: Алла Самойленко