Новини
Події

У Летичеві поетеса Неоніла Гуменюк презентувала свою збірку

Днями у Летичівській публічній бібліотеці вшановували  творчість Неоніли Гуменюк .

Тут був презентований її новий  поетичний доробок, який був представлений  на книжковій виставці “Її душі неспокій творчий”. Не лише  в її поетичні збірках, а й у десяти  виданнях  літературних часописів, альманахів, “Антології сучасної української літератури” та “Енциклопедії сучасної літератури”, що видані на Хмельниччині, вміщені  поетичні твори Неоніли Володимирівни.

Неоніла Володимирівна працювала більше 20 років у районному часописі“Летичівська газета”, тому приймала вітання від колег. Теплі слова мисткиня чула і від однокласників, вокального жіночого гурту “Мальви” Козачанського будинку культури, з яким понад 15 років Неоніла Володимирівна  співпрацювала і зараз являється почесним його членом. Слова подяки поетеса почула і від селищного голови Ігоря Тисячного.

Учасники заходу прочитали майже 20 поезій із збірок, що презентувались, були і авторські читання. Прикрасили  захід вітання місцевого барда Олександра Кобзаренка, який зробив подарунок поетесі –  прем’єру пісні на її слова, а  гурт “Намисто” Руднянського будинку культури під керівництвом  Анатолія Саврацького порадував присутніх своїми музичними вітаннями.

    Директор публічної бібліотеки дякувала за подаровані книжки для бібліотек громади, за творчу співпрацю і від учасників зустрічі вручила героїні торжества  запашний коровай на знак поваги від людей та шани  хліборобської праці, з надією на нові творчі здобутки та зустрічі.

Інформація і фото Летичівської територіальної громади

Автор: Алла Самойленко