Новини
Культура

Свій День народження Деражня відзначила весело та з розмахом

Деражня святкує. Одразу три приводи зібрали разом мешканців на головній площі міста. День молоді, День конституції України та День народження Деражні відзначили весело та з розмахом. Розпочали із урочистостей. Кращих деражнянців відзначили грамотами та подарунками. Серед них і талановита молодь. Переможці шкільних олімпіад та конкурсу малої академії наук, юні спортсмени та митці отримали вітальні листівки та грошові винагороди від народного депутата України Віктора Бондаря. «Дозвольте від Віктора Бондаря привітати вас зі святами. Побажати миру, добробуту, злагоди» – зазначив у вітальному слові голова фракції партії «Відродження» Деражнянської районної ради Микола Фридинський – «А нашій талановитій молоді легкого шляху у життя».

Удостоїлася почесної відзнаки і донька загиблого героя України Івана Зубкова – Валентина. «Ця нагорода – це у першу чергу заслуга моїх батьків та вчителів. А також мого старання та наполегливості» – каже Валя – «Я впевнена, що за нами, молоддю – майбутнє України. Ми маємо докласти максимум зусиль, аби ті події, які наразі тривають на сході більше ніколи не повторилися. Моя сімя сповна відчула біль втрати. Я хочу, щоб якомога менше дітей знали, що таке загибель на війні батька. І щоб якомога швидше настав мир в Україні.» «Приємно, що сьогодні разом із дорослими деражнянцями, достойні нагороди отримали і юні» – зауважує голова Деражнянської районної ради Віталій Сідлецький – «Наша молодь заслуговує на увагу. Дякуємо Віктору Бондарю за підтримку.»

Вітальні промови на сцені змінили виступи артистів. Юні та дорослі вокалісти задали музичний ритм святу. У  586 річницю з Дня заснування міста для деражнянців підготували чимало цікавих заходів. Окрім святкового концерту – це розваги для малечі, майстер-класи, виступи учасників відомої команди КВК. Рідному місту деражнянці бажають лише процвітання І переконують докладатимуть максимум зусиль, аби воно змінювалося на краще.

Автор: Адміністратор сайту