Новини
Інфраструктура

У хмельничан з’явилася можливість їздити у тролейбусі безкоштовно

З 1 липня до 30 вересня кожен, хто оплачує проїзд в транспорті за допомогою QR-коду, Приват24 та картки Mastercard, має можливість щодня повертатися додому безкоштовно.

Оплатіть квитки у дві сторони за допомогою картки і смартфона – отримайте повернення коштів за другий куплений квиток на вашу картку Mastercard.

Акція “Катаємо безкоштовно” діє у Хмельницькому, а ще – у Львові, Дніпрі, Черкасах, Чернігові, Івано-Франківську, Херсоні, Миколаєві, Сумах, Конотопі, Білій Церкві, Краматорську.

Як сплатити за проїзд у хмельницьких тролейбусах?

Увійдіть у мобільний додаток Privat24.

Натисніть кнопку “Сканувати” в головному меню додатку і відскануйте QR-код, що зображено на стикері в салоні транспорту.

Виберіть картку Mastercard і підтвердіть оплату.

Покажіть квиток на екрані смартфону кондукторові або контролерові.

За словами Віталія Якубовського, керівника Бізнесу платежів і переказів Південно-Західного РУ ПриватБанку, “в акції можуть брати участь усі клієнти ПриватБанку – власники карток Mastercard. Гроші за другий куплений квиток на картку Mastercard буде повернено наступного дня. Кількість квитків на одного клієнта впродовж акції – без обмежень. Тобто, є можливість щодня, впродовж трьох місяців повертатися додому безкоштовно”.

Детальніше – на http://rabbit.pb.ua/

Автор: Адміністратор сайту