Новини
Події

Хмельничанка товаришувала так, що аж вирішила обікрасти квартиру подруги

8 липня о 11.00 год. на той час невстановлена особа шляхом підбору ключа, маючи на меті заволодіти чужим майном, проникла у квартиру по вулиці Заводській у місті Хмельницькому та таємно намагалась заволодіти грошима та золотими виробами, що належать 25-річному місцевому жителю.

Під час слідчих дій вияснилось, що крадійка є подругою доньки  потерпілих. Дівчата познайомились, затоваришували. Напередодні задуманого вчинку донька потерпілих прийшла до подруги поміряти штани. Коли дівчинка зайшла до «дамської» кімнати, подруга підмінила ключі від квартири.

Дізнавшись, коли родини не буде дома, зловмисниця вирушила на промисел. Та, на превеликий жаль крадійки, родина побачила, що ключі не відповідають оригіналу та здогадались, що до них в гості має завітати непрошений гість. Старший син потерпілих весь час здійснював нагляд за помешканням і таки дочекався так звану «подругу». Зловмисниця зайшла до квартири, але довести задумане до кінця їй не вдалось. На місце події прибув власник з працівниками поліції.

По даному факту відкрито провадження за ч. 3 ст.185 ККУ «Крадіжка» – поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому,- карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Автор: Алла Самойленко