Новини
Без категорії

У Волочиському та Хмельницькому районах відкрили спортивні містечка

Вихідними в Чорному острові та Наркевичах вихідними  місцева влада та народний депутат Сергій Лабазюк відкрили дитячо-спортивні містечка, що устатковані необхідними тренажерами для фізичного розвитку та розважальними атракціонами.

Повністю профінансував усі роботи та закупку тренажерів народний депутат Сергій Лабазюк – на це було надано близько 200 тис. грн.

«Ви знаєте ще до відкриття цього спортивного майданчику для нашої молоді спортивні інвертарі, ця площадка стала вже над популярною. Щоразу, коли проходжу повз – тут вже чи зранку, чи ввечері молодь займається спортом. Щиро вдячні нашому народному депутату за такий майданчик та за ту допомогу, які надав народний депутат нам раніше», – сказала під час відкриття  голова Наркевичської ОТГ Гула Любов В’ячеславівна.

«Для наших дітей надважливими є зайняття спортом, а тому  такі площадки – це нові можливості для них. Радісно від того, що цей майданчик вже користується популярністю, переконаний, що вже незабаром будемо мати нове покоління спортсменів», – додав директор Наркевичської ЗОШ Мельник Олександр Іванович.

Під час відкриття Спортивного містечка у Наркевичах місцеві спортсмени продемонстрували свої вміння на турніках, дітям від фонду «Ми поруч» роздали безкоштовне морозиво та кульки.

Не менш радісним відкриття спортивного містечка було і у Чорному острові. Відкриття відбулося під час святкування дня селища.

«Гарна робота та достойний результат. Ми пишаємося, що відсьогодні у нас функціонуватимуть такий чудовий майданчик. Це ще один доказ того, що Сергій Лабазюк та його фонд не забувають про дітей та постійно їх підтримують», – зазначив під час відкриття Михайло Семенович Дзісь.

На відкриттях і у Наркевичах і у Чорному острові прибув парламентар Сергій Лабазюк та голова благодійного фонду «Ми поруч» Віолетта Лабазюк.

«Приємно бачити на відкритті  масу дітей, а це означає, що тут буде кому займатися. Ми постійно долучаємо нашу молодь до спорту, адже переконані, що саме так можна виховати здорову та щасливу націю. Саме в гідних умовах можна подарувати їм достойне майбутнє на славу та процвітання нації», – сказав під час відкриття Сергій Лабазюк

В свою чергу голова благодійного фонду «Ми поруч» Віолетта Лабазюк додала, такі майданчики вже не перші та не останні, адже тут розуміють їх важливість та потрібність.

«Ми вже не вперше встановлюємо такі спортивні містечка – на території Волочиського та Хмельницького району вже функціонують 3 подібних площадки. Бачили, що вони необхідні і у інших населених пунктах. Тому під час планування роботи було прийняте рішення продовжити таку роботу. І ось сьогодні Чорний острів та Наркевичі вже мають місця для розвитку їх молодого покоління» , зазначила під час промови голова благодійного фонду Віолетта Лабазюк.

Нагадаємо кожен з таких майданчиків складається з близько 10 елементів, усі виконані з якісних матеріалів та є універсальними, адже тут може займатися як молодь так і більш старше покоління.  Головне це бажання – а можливості надав народний депутат та його фонд «Ми поруч».

Окрім того цими днями Сергій Лабазюк побував на відкритому тренуванні секції з веслування Волочиської ДЮСШ, там нардеп вручив черговий сертифікат та ознайомився із роботою та досягненнями місцевих спортсменів.

«Завдяки нашому народному депутату ми постійно відбудуємо спортивні змагання, як обласного так і всеукраїнського рівнів. Маємо декілька нових байдарок та інше устаткування, що подарував Сергій Петрович. Тісно співпрацюємо із місцевою владою», – сказав під час тренувань, тренер секції Руслан Шевцов.

Автор: Адміністратор сайту