Новини
Події

Лісоруби п’яти районів Хмельниччини змагалися у майстерності

З метою  вдосконалення майстерності, престижу  професії вальників лісу та безпеки праці на лісозаготівлях, на виконання постанови ради обласного Товариства лісівників України від 30.06.2017 року проведено змагання вальників лісу  державного підприємства “Хмельницьке лісомисливське господарство»   у Пархомівському лісництві в урочищі «Переймська Дача» на площі 5,0 га рубка головного користування, яка перебуває в розробці.

Учасниками змагання були кращі вальники з лісництв. По два лісоруба 6-го розряду з кожного лісництва мали честь представити свій підрозділ.

Як повідомляють у ДП “Хмельницьке лісомисливське господарство», переможцем змагань став  Павлишак М.В. –  лісоруб 6-го розряду Пархомівського  лісництва. Саме він представлятиме  підприємство  на обласних змаганнях звалювальників лісу  28 липня 2017 року, які відбудуться на базі ДП «Ізяславське лісове господарство».

Довідково: Підприємство “Хмельницьке лісомисливське господарство» опікується площею у майже 13 тисяч гектарів, з них 9400 гектарів – це рукотворні ліси. До його складу входять Хмельницьке, Пархомівське, Червонозірське, Михайлівське лісництва, які розташувались на теренах п’яти районів області: Хмельницького, Деражнянського, Летичівського, Віньковецького та Ярмолинецького.

Автор: Алла Самойленко