Новини
Суспільство

На міжнародному конкурсі показали свій талант юні співаки зі Славути

Нещодавно двое славутчан  Микола Левін і Марія Відрук взяли участь у ХІ міжнародному благодійному фестивалі “Назустріч мрії”. Фестиваль проходив у болгарському місті Варна.Задумувався фестиваль як творчий проект, який дасть змогу дітям із родин соціальних категорій розкрити свої таланти. Славутчани не вперше виступають на конкурсах і ось зараз повернулися з перемогою. Микола Левін отримав перше місце серед молодих учасників-вокалістів.

Разом з Миколою Левіним змагатися за перемогу їздила і Марія Відрук. Вона – вихованка дитячого будинку творчості і виступала у номінації вокал діти. Через те, що напередодні конкурсу дівчинка захворіла на ангіну, вона не змогла показати усе, на що здатна. Але професійне журі звернули увагу на талант юної співачки.

І Марійка, і Микола почали співати ще змалку, з п’яти років, і не уявляють своє майбутнє без пісні.  Фестиваль їм дуже сподобався: там вони отримали незабутні враження від концертів, спілкування з новими друзями, навчилися новому на майстер-класах.

Наставниця учасників творчого змагання, викладач вокалу, керівник народного колективу театру естрадної пісні “Водограй” Оксана Турчак задоволена виступом своїх підопічних і з гордістю розповідає про  те, що Марійку запросили до участі у вересневих “Чорноморських іграх”. А Миколу, як переможця, запросили у серпні до Китаю.

Докладніше у сюжеті ТРК Контакт-Славута

Автор: Алла Самойленко