Новини
Кримінал

У Хмельницькому затримано серійного крадія, який здійснив шість крадіжок з авто за одну ніч

19 липня близько шостої ранку, працівниками поліції затримано чоловіка, який здійснив близько шести крадіжок з авто за одну ніч.

В ніч з 19 липня злвмисник шляхом пошкодження замків в автомобілі ВАЗ-2101 білого кольору, який був припаркований по вул. Гагаріна, проник в автомобіль та викрав дві акустичних колонки та ФМ модулятор, що належить 28-річному місцевому жителю. Закінчив свій “рейд” крадій по вулиці Гагаріна 28, розбивши скло   автомобіля  «Део Ланос», намагалася викрасти особисті речі сумка з лічильниками для води, що належить 28-річному місцевому жителю, але помітивши власника крадій втік з місця злочину. Згодом був затриманий працівниками поліції.         Крадій раніше судимий, сім років відбув в місцях позбавлення волі, рік тому вийшов на волю. 27- річний чоловік сам з Ізяславщини, проживав в м. Хмельницькому,  доглядав за господарством.

Викрадені речі здавав в ломбард, таким чином заробляв собі на життя. По даним фактам відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 ККУ – Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, – карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, а також за ст. 15 ч. 3 ККУ – Замах на вчинення злочину е незакінченим, якщо особа з причин, що не залежали від її волі, не вчинила усіх дій, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця.

 

Автор: Адміністратор сайту