Новини
Суспільство

Respublica 2017: три дні позитиву і особливої атмосфери у Кам’янці-Подільському

Літніх фестивалів чекають увесь рік, планують поїздку, полюють за квитками. Тому що кожен, навіть найменший, фест – це особлива атмосфера, незабутні історії на все життя, теплі літні ночі, любов і море музики.

 Нехай календарне літо і добігатиме кінця, але біля Кам’янець-Подільської фортеці ще можна буде поніжитися у теплих сонячних променях. На початку вересня в Кам’янці-Подільському пройде останній масштабний опен-ейр  сезону.

Уже всьоме фестиваль сучасного вуличного мистецтва Respublica 2017 збере тисячі своїх друзів на території Старої фортеці з 1 по 3 вересня.

Тут ви зможете відірватись на повну під чудову музику, подивитися, як створюються нові графіті, відшукати ті, які вже прикрашають місто та просто насолодитись незабутньою атмосферою фестивалю.

 Цього року на Respublica буде п’ять сцен, учасниками події стануть понад 70 колективів: Anakondaz, Антоха MC, Vivienne Mort, «Рэспубліка Паліна», Антитіла, JINJER,  ДайДарогу!,  DETACH, Один в каноє, Без Обмежень, Жадан і Собаки та інші. Детальніше на http://respublicafest.com.

З року в рік фестиваль об’єднує навколо себе стріт-арт художників, які створюють нові шедеври в місті. Крім того, на фестиваль приїдуть найкращі стріт-арт-художники світу, щоб створити нові шедеври в місті та зробити кам’янецькі спальні райони веселішими.

Щороку фест збирає велику кількість яскравих та творчих особистостей не лише з України. Свої таланти в таких видах мистецтва як танець, відеозйомка, графіті, музика демонструють учасники з різних країн.

Головна мета фестивалю – популяризація активної творчої діяльності серед молоді.

 

Катерина Прокопець

 

 

Автор: Алла Самойленко